Варна откри сезона с лазерно шоу в Морската градинаОбщина Варна даде

...
Варна откри сезона с лазерно шоу в Морската градинаОбщина Варна даде
Коментари Харесай

Варна откри сезона с лазерно шоу в Морската градина

Варна откри сезона с лазерно шоу в Морската градина
Община Варна даде формален старт на летния туристически сезон с концерт-спектакъла „ И лятото пристигна “. Той организира на входа на Морската градина и беше посетен от стотици варненци и посетители на града, които  имаха опцията да се насладят на богата музикална стратегия и лазерно шоу със специфични резултати. Пожелавам мощен и сполучлив туристически сезон. Община Варна организира разнообразна стратегия, наситена с доста фестивали, концерти и културна стратегия. Пожелавам на всички хубаво лято, нови другарства, необятни хоризонти. Смятам, че Варна заслужава такова разкриване, сподели кметът на морската столица Благомир Коцев.

Групата Deep Zone Project, дружно със симфоничен оркестър извършиха български и задгранични хаус и денс класики, хип-хоп и ар-енд-би части и микс от авторски шлагери на групата. Специални посетители в програмата бяха певиците NADIA, LADY В, Бисера и Лидия, както и Дебора Михайлова.

Водещ на концерта бе певицата Йоанна Драгнева. Спектакълът беше заздравен с лазерно шоу, визуализации и специфични резултати.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР